Sloepen & schepen >

Sloepen & Schepen

 

 

De Schepen met of zonder schipper

Varen op de Zaan heeft De Zaan voor 12 passagiers, Juffer in 't Groen voor 60 passagiers en de Jantje voor 45 passagiers in de vaart. Met of zonder schipper varen ze naar iedere gewenste bestemming. De Juffer in 't Groen is zelfs door haar geringe diepgang geschikt voor tochten door het Wormer- en Jisperveld.

 

De Zaan
Deze zomer vaart De Zaan op vrij-, zat-, en zondag tussen 10.00 en 18.00 weer als Zaanhopper tussen De Wilhelminasluis in Zaandam en Wormerveer. Buiten deze vaste dienstregeling ligt De Zaan voor u klaar voor vaartochten met bedrijven, groepen en families van max. 12 personen. In combinatie met de sloepen vaart De Zaan ook grotere groepen.

 

Juffertje in 't Groen
Een echte klassieke snik, afgeleid van de trekschuit en later in gebruik voor vrachtvaart over de binnenwateren. Op de Snik van bijna 19 meter is plaatst voor 60 personen en het schip heeft de maat van de kleine sluizen langs de Zaan. Het ideale schip voor een prachtige groepstocht over de Zaan en door het Westzijderveld of het Wormer- en Jisperveld!